Stichting Gezondheid & Ontspanning Home

Stichting Gezondheid & Ontspanning Nederweert 

Specialiseert zich op een brede doelgroep van mensen welke hun lichamelijke gezondheid belangrijk vinden alsmede op mensen met een beperking en/of pijnklachten. Toegang per individu of bijv. samen met begeleider/verzorger, vrienden, familie of collega’s. Alles binnen SGO-Nederweert is gericht op “gezondheid” vanuit een natuurlijke basis, o.a.:

Muziektherapie-waterbed:

Beleef o.a. door zintuig beleving een zeer ontspannende en pijn verlichtende werking door een behandeling op ons professionele muziektherapie-waterbed. Geschikt voor mensen met of zonder een fysieke/mentale beperking of ter preventie van klachten. Het is een unieke vorm van therapie en/of pijnbestrijding. Ook voor het ondergaan van ontspannings- / relaxtherapie voor  mensen in deze drukke en stressvolle maatschappij  is dit muziektherapie-waterbed uitermate geschikt. 

Klik hier voor meer informatie

Sauna-Units   

Voorzien van traditionele en/of infra-rood technologie. Toegankelijk voor 1-6 personen, voorzien van eigen douche, kleedruimte en toegankelijk voor mensen met of zonder een beperking/handicap (rolstoel toegankelijk). De infrarood straling heeft een positieve werking op het lichaam wat vermindering van klachten doet ervaren. Indien gewenst zijn deze units ook individueel te reserveren zodat u volledige privacy geniet.

Klik hier voor meer informatie

Zouttherapie/Halotherapie: 

SGO-Nederweert beschikt over een zoutcabine, in deze cabine ontstaat een klimaat dat vergelijkbaar is met die in een zoutgrot, zoutmijn of op zee. Dit klimaat heeft een sterk natuurlijk effect dat uw gezondheid verbeterd. Voor eenieder en dan met name voor mensen met long- of huidproblemen is deze therapie erg geschikt.

Klik hier voor meer informatie

Shiatsu Therapie

Shiatsu staat ’vrij vertaald’ voor vingerdruk. Het gebruik van deze techniek, beter bekend als drukpuntmassage, is een eeuwenoude manier van behandelen die in Japan steeds van vader op zoon werd en wordt doorgegeven. In combinatie met de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCM) wordt het in de Westerse wereld ingezet om een veelvoud van klachten en ziektes te verzachten, verhelpen en te voorkomen. Daarnaast wordt aanraking van het lichaam als prettig en ontspannend ervaren. 

Klik hier voor meer informatie